23 травня 2012 р.

Що говорять про нас зірки

Знайомтесь
Волик Галина Павлівна - вчитель біології.
День народження - 26 квітня.
Особливості характеру. 

Тельці виділяються з натовпу своєю мовчазністю, а але, якщо познайомитися з ними ближче, вони не такі тихі. Їхні рухи і манера мови - розмірені, скупі, а рішення - незмінні. Вони довго розгойдуються, починаючи будь-яку справу, але після повної підготовки можуть довго працювати в обраному напрямку.



Стисло
Спокійний, упертий, повільний, практичний, грунтовний, артистичн.



Усова Алла Анатоліївна - вчитель математики.
День народження - 7 вересня.
Особливості характеру
Діви дуже працелюбні. Планета-управитель Меркурій наділяє їх спритністю, кмітливістю,   умінням звернути все в свою користь. Стихія Земля дає представникам цього знаку Зодіаку завзятість, бажання працювати,  бути потрібними, уважність, практичність, передбачливість, раціоналізм, сильну логіку і широкий кругозір. Здатні роками відточувати свою майстерність, швидко навчатися в нестандартних ситуаціях, виявляють акуратність.
Стисло
Педантичний, старанний, практичний, учений, боязкий, релігійний.

Пушка Софія Іванівна - вчитель фізики.

День народження - 6 січня.
Особливості характеру 
Козеріг - наполегливий, амбітний, практичний і розважливий представник зодіакального світу,якому властиво честолюбство при досягненні високої  земної мети (в кар'єрі або в фінансовій області), егоїстичність і обережність. Козеріг – відмінний організатор, також він може виконувати важку роботу, де потрібно терпіння і поступовий прогрес.

Скоропадська Світлана Олексіївна - вчитель хімії.
День народження - 19 квітня.
Особливості характеру.

Насправді по працьовитості та продуктивності праці з Тельцем не 
може зрівнятися жоден знак Зодіаку;
джерела енергії працює з формою Тельця невичерпні.

Стисло.
Кухня, комора, булки в кошику, 
Свічки на полиці, зірки у віконці 
- Цього мені вистачить цілком
Мені, і мишці, і кішці.

  вчитель географії - Котелянець Ірина Іванівна.
День народження - 23 лютого.
Особливості характеру доброзичлива, незалежна, ексцентрична жінка. Вона надзвичайно добра по відношенню до оточуючих, але намагається не демонструвати цього, щоб її не вважали слабкою і мрійливої.  Вона легко вгадує справжні наміри оточуючих, тому навряд чи піддасться провокації і обману. Почуття Людмили-Водолія приховані, навіть до свого обранця вона ставиться з часткою сарказму і прохолодою, хоча буде вірна йому.
Стисло.
Практичний, матеріалістичний, егоїстичний, честолюбний, терплячий, розважливий.

Жихарєва Тетяна Василівна - вчитель інформатики.
День народження - 17 січня.
Особливості характеру.
Вибравши мету, вони не прагнуть скоріше реалізувати її, а придивляються, цікавляться всієї доступною інформацією, що відноситься до справи. Вони розраховують кілька ходів наперед, але все одно страхуються на всякий випадок. Козеріг не поспішає з прийняттям рішення, гарненько все обмірковує, беручи до уваги чинне законодавство та всілякі інструкції. Весь свій талант він може проявити на керівній посаді. Якщо Козеріг за щось береться, то чітка структура, якість та своєчасне виконання роботи - гарантовані.