27 травня 2013 р.

Підведення підсумків



Ось і закінчився ще один 2012-2013навчальний рік. Яким він був для вчителів та дітей?  Напевне - цікавим, нелегким, багатим на перемоги та розчарування. Він був особливим, як завжди неповторним, бо маємо нові досягнення та нову хвилю майбутніх студентів та просто хороших людей. Тому,  вітаємо всіх з святом останнього дзвоника! Особливо хочемо привітати і тих вчителів та ліцеїстів чия робота була відзначена особисто директором ліцею Володимиром Матвійовичем Балясниковим. 


Ними є: Жихарєва Тетяна Василівна, яка отримала відзнаку директора ліцею за високі досягнення в організації навчально- виховного процесу, творчий  пошук та вагомий внесок у справу виховання спортивної молоді, а також  диплом переможця обласного конкурсу-захисту  web - сайтів відділів, управлінь освіти, районних, міських методичних кабінетів та навчальних закладів з номінації «Web-сайти ліцеїв, гімназій, спеціалізованих шкіл, навчально-виховних комплексів». 
Ліцеїсти Муслімов Павло та Климчук Леонід отримали дипломи учасників виставки творчих робіт юних дослідників космосу «Космос – близький і  далекий», міжнародної наукової конференції «Астрономічна школа молодих учених». 
Вчителі Пушка Софія Іванівна та Усова Алла Анатоліївна,   отримали дипломи за ІІ місце у ліцейському конкурсі кабінетів.