10 червня 2013 р.

Учнівськи олімпіади та конкурси



   У цьому навчальному році було проведено  олімпіади з усіх навчальних предметівприродничо-математичних дисциплін.  Мета шкільних предметних  олімпіад в тому, щоб  підвищити інтерес учнів до предметів, по­глибити їх теоретичну підготовку, сприяти роз­витку творчих та інтелектуальних здібностей, а також виявити кращих знавців з предмету, щоб згодом залучити їх до наукової роботи. Ра­зом із тим, олімпіади мають велике виховне значення. Вони привчають учнів до ор­ганізованості, виховують волю до перемоги, на­полегливість, самостійність, відповідальність.
 
   Так,  у  олімпіаді з математики взяли участь 19 ліцеїстів. З них 5 ліцеїстів І курсу  та 14 ліцеїстів ІІ курсу. Призове ІІІ місце зайняла Крамаренко Тетяна (11 група).
   У олімпіаді з географії взяло участь 34 ліцеїсти І-УІ курсів. Призовими були - ІІІ місце. Його  зайняли: І курс - Крамаренко Тетяна (38 з 50 балів), ІІ курс - Кравченко Марина  (38 з 50 балів), ІІІ курс – Шульженко Валерія (42 бали з 50).
   З хімії олімпіада була проведена 30.10.2012 року. У І турі прийняло участь 19 ліцеїстів (І-ІУ курсів) найкращі роботи у Машковської Т. (22 гр.), Шкури А. (22гр.), Шкарупи А.(гр. 42).
   З біології – диплом І ступеня - Гайдук Богдан, група 31, диплом ІІ ступеня –Кучеренко Вікторія, група 12, Терещенко Альона, група 22, Євпак Марія, група 41, диплом ІІІ ступеня – Гаюк Віталій, група 11, Кудлацька Вікторія, група 41, Бойко Юлія, група 22.
   З фізики- диплом І ступеня - Мазуркевич Анастасія, група 13, диплом ІІ ступеня – Горобчкнко Богдан, група 23, Нерсерова Вероніка, група 42, диплом ІІІ ступеня – Шкарупа Аліна, група 42.
  З інформатики – призових місць немає.
    Вчителем математики Усовою А.А. був проведений позапрограмний  математичний конкурс  «Мультитест -2012», у якому взяло участь 16 ліцеїстів (8 ліцеїстів з  І  курсу та 8 ліцеїстів –ІІ курсу). Диплом лауреата отримала ліцеїстка 13 групи Мазуркевич Настя. Вчителями Усовою А.А. та Жихарєвою Т.В. було проведено міжнародний математичний конкурс «Кенгуру-2013». У якому з 20 ліцеїстів отримали 2 ліцеїсти дипломи за добрий результат.