10 червня 2013 р.

Кадровий потенціал


З метою розвитку творчих здібностей вчителів,  проводиться системна робота з атестації педагогічних працівників, яка передбачає створення ситуації потягу до самовдосконалення, оволодіння раціональними прийомами самоосвіти, вмінням аналізувати, оцінювати власну діяльність.

Творча робота по удосконаленню методичної майстерності  переконує у тому, що результативність навчання залежить від яскравості, оригінальності особистості самого педагога, а також від належної методичної роботи, спрямованої на фахове зростання педагогічних працівників.


До складу методичної комісії входить 6 вчителів, які мають всі вищу освіту. 5 вчителів мають вищу категорію і 1 вчитель – спеціаліст.

ПІБ учителя
Навантаження
Кваліфікаційна
категорія
Педагогічний
стаж
1.
Усова Алла Анатоліївна
29,5год
Вища категорія
15років
2.
Жихарєва Тетяна Василівна
28год
Вища категорія
14років
3.
Пушка Софія Іванівна
26,5год
Вища категорія
35років
4.
Волик Галина Павлівна
30,5 год
Вища категорія
26років
5.
Скоропадська Світлана Олексївна
27год
Вища категорія
18років
6.
Котелянець Ірина Іванівна
19,5 год
Спеціаліст
1 рік
      В 2012/2013 навчальному році МК вчителів природничо-математичних дисциплін працювали над проблемою: «Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності в рамках сучасного уроку вчителів природничо-математичного циклу». Головна  мета  навчально-методичної роботи спрямована на всебічне підвищення кваліфікації та професійної майстерності кожного педагога, на розвиток і досягнення позитивних наслідків навчально-виховної роботи в ліцеї. Це  цілісна система, заснована на досягненнях науки і передової педагогічної практики.