27 травня 2015 р.

День сміливих рішень

Сьогодні  важко уявити людину,  для якої невідомим є комп’ютер чи Інтернет. Ці «новинки» так стрімко заполонили наше життя, що з тремтінням згадуємо, як ми раніше обходились без цього?
Тому вже вкотре  ліцей гостинно відкриває свої двері для інформаційних цікавинок.  27 травня 2015 року ліцеїсти першого та другого курсу стали учасниками презентаційного фестивалю року. Як відомо, фестиваль – це масове свято, на якому показують досягнення певного виду мистецтва. 





Разом з педагогами створюють ці презентаційні матеріали і самі ліцеїсти.  Тож на фестивалі були  відмічені  найкращі роботи учнів. Під час заходу діти мали можливість дізнатися значення деяких слів іншомовного походження пов’язаних зі спортом, таких як: сайклінг, калланетика, панкратіон, пауерліфтинг, джоггінг,  взяти участь у фізкультхвилинці, отримати нагороди та пригадати яскраві заходи цього навчального року. Лауреатами фестивалю стали: Янковська Катерина(11 група), Сазонова Яна (42 група), Данилюк Діана (42 група),  Шевчанко Сергій (22 група), Ющенко Юлія( 22 група), Нероба Віталій (22 група); Шумейко Ганна (12 група), Ярошенко Ганна (22 група), Маланчук Лілія (13 група).
Крім презентаційних робіт ліцеїстів, вчителі Жихарєва Тетяна Василівна та Усова Алла Анатоліївна вирішили відмітити і тих учнів, які активно протягом року брали участь у різних предметних конкурсах серед, них: олімпіади з предметів гуманітарного та природничо-математичного циклів, Всеукраїнський конкурс «Мультитест» з математики, Всеукраїнської олімпіади «Олімпус» з математики та англійської мови, міжнародний конкурс «Бобер» з інформатики, міжнародна природнича гра «Геліантус», фотоконкурс «Вишиванка на подіумі», ліцейський флешмоб.
Ми визнаємо, що усі ліцеїсти – це талановиті діти, а кожна дитина – неповторна особистість. Завдання педагогів – виявити, розкрити, підтримати здібності кожної дитини. У нашому закладі незмінним помічником у навчально-виховному процесі вже протягом десяти років  залишається мультимедійний проектор. Майже кожен захід в ліцеї проходить в супроводі мультимедійних засобів. Це і відкриті уроки, і виховні години, і конкурси, і фестивалі, і семінари, і педагогічні ради, і батьківські збори, і просто звичайні уроки. Всього у ліцеї чотири кабінети, які обладнані мультимедійними засобами навчання.
Цей день в Інтернет-календарі визначається як «День сміливих рішень», тож організатори фестивалю сподіваються, що кожен із присутніх прийме правильне рішення і стане лауреатом фестивалю «Комп’ютерна презентація -2016».